Yritys

2000-luvun alussa suomalainen aktiivireserviläinen ja intohimoinen metsästäjä halusi löytää itselleen parhaan mahdollisen optiikan kivääriinsä. Pitkällisen ja monivaiheisen etsimisen jälkeen hän onnistuikin sen löytämisessä. Pian hän huomasi auttavansa ystäviään saman asian ratkaisemisessa ja niin syntyi yritys nimeltään FinnAccuracy.

Suhteet maailman parhaisiin huippuoptiikan valmistajiin kehittyivät nopeasti ja optiikan tuotetietous ja herättivät yhä enemmän kiinnostusta. Yrityksen palvelu laajeni myös sotilastarkka-ammuntaan ja sen kouluttamisen puolelle.

Vuosien varrella FinnAccuracy on laajentunut edelleen ja maine huippuoptiikan erikoisasiantuntijana ja ongelmanratkaisijana on tuonut mahdollisuuden palvella erilaisia asiakkaita, kuten vaativissa olosuhteissa toimivia puolustus- ja turvallisuusalan viranomaisia, sekä intohimoisia harrastajia metsästyksen, ampumaurheilun ja luontoharrastajien parista.

Aivan alusta saakka tavoitteenamme on ollut auttaa ihmisiä, jotka etsivät parasta laatua, mutta joilla ei ole välttämättä ole täsmällistä tietoa, mikä olisi heille kaikkein täydellisin ratkaisu ja mistä sen voisi löytää. Haluamme auttaa heitä onnistumaan.

Meitä kaikkia yhdistää halu tavoittaa rajansa, ja ylittää ne.
  Contact