Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus etämyynnissä

Pyrimme aina huolehtimaan, että myymämme tuote tuote vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaamme käyttötarvetta ja siihen ollaan tyytyväisi kaikin puolin. Näin vältytään tehokkaasti kaupan peruuttamisilta ja turhalta säätämiseltä ja vaivalta. Reilun 15 toimintavuoden aikana ei näitä 14 päivän peruuttamisetapauksia ole vielä kertaakaan tarvinnut tehdä. Kiitos tästä luottamuksesta asiakkaillemme!

Tästä huolimatta, lain mukaan mennään ja laki vaatii meitä asiasta kertomaan. Eli asiakkaillamme on luonnollisesti kuluttajansuojalain mukainen etämyynnin 14 päivän peruuttamisoikeus. Alla joitakin avainkohtia huomioitavaksi. 

Tavaran ja myyntipakkauksien tulee olla täysin uutta vastaavassa kunnossa. Eli tavaraan tutustuminen kannattaa suorittaa varoen ja pakkaukset avata siten, että eivät repeile. Erityisesti linssien ja rasvaisten sormien kanssa kannattaa olla tarkkana.

Huomaathan myös, että peruutusoikeutta ei ole mikäli tavara on sinulle erityisesti tilattu. Peruuttamisoikeus ei koske myöskään sinetöitynä toimitettuja tuotteita, kuten esim QuickLoad ohjelmisto-DVD.

14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilatun tavaran vastaanottamisesta.

Mikäli haluat peruuttaa kaupan, tulee sinun tulee tehdä peruuttamisilmoitus meille sähköpostitse. Näin jää virallinen jälki asiassa molemmille ja voimme antaa sinulle palautusohjeet. 

Palautettavat tavarat tulee pakata huolella, niin että tulevat varmasti ehjänä ja myyntikuntoisena takaisin meille. Palautuskustannuksista vastaa asiakas itse.

Kun tavarat ovat palautuneet meille, tarkistamme että ne on tiptop ja kunnossa ja palautamme maksut viivytyksettä.

  Contact